Jun 1, 2013

Siaran Langsung Pahang Lawan Johor DT

Siaran langsung perlawanan bola sepak saingan separuh akhir kedua Piala FA 2013 antara Pahang dan Johor Darul Takzim malam ini tentunya yang paling ditunggu-tunggu oleh peminat bola sepak dan seluruh rakyat Malaysia.

Peminat dan penyokong kedua-dua pasukan Pahang dan Johor DT tentunya mahukan pasukan mereka menang dan layak ke Perlawanan Akhir Piala FA 2013 nanti.

Siaran langsung ini juga ditunggu oleh peminat dan penyokong pasukan Kelantan untuk mengetahui siapakah antara Johor DT dan Pahang ini yang akan bertemu Kelantan The Red Warriors di perlawanan akhir. Kelantan telah pun layak setelah menumpaskan Terengganu dengan agregat 6-5.

pahang vs johor dt
Rakyat Malaysia lainnya juga pastinya ingin melihat dan mengetahui apakah insiden kebanjiran penonton seperti yang berlaku di Stadium Darul Makmur berulang lagi.

Piala FA 2013 Separuh Akhir Pusingan 2 Pahang lwn Johor Darul Takzim di Stadium Nasional Bukit Jalil malam ini akan disiarkan secara langsung oleh Astro Arena CH801 dan TV1. Perlawanan dijadualkan pada jam 08.45 malam.

Live Streaming Pahang vs Johor malam ini mungkin sekali tidak berlaku kesesakan. Hehe...

1 comment :

  1. Mesti tengok ni,terima kasih info bro,kalau tak mesti saya akan terlepas match ni..

    ReplyDelete