May 12, 2012

Main Kasar

kucing

Bermain juga ada peraturannya. Keselamatan diri dan rakan sepermainan perlu sentiasa dijaga. Senang cerita, jangan main kasar. Kecederaan dan kemalangan boleh berlaku di mana sahaja dan pada bila-bila masa sahaja.

Jaga keselamatan di padang permainan.

12 comments :

  1. Jangan main kasar, nanti mak tak suka~
    =)

    ReplyDelete
  2. Bagi kad merah kang, hah baru tau. Hehehehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha.. jgn main kasar.. tumbok kang.. hehe

    ReplyDelete
  4. salam singgah blog sahabat nie

    ReplyDelete
  5. kalau kucing main kasar pun xmengamuk.. luka2 pun xpe.. enjoy..

    ReplyDelete
  6. Ya, elakkan main kasar, tak kira dalam permainan atau dalam kehidupan seharian. Betul ke?

    ReplyDelete
  7. sy tengok orang dulu2 kalau main bola, ok je.. mereka betul2 main bola.. orang sekarang lebih banyak berlakon cedera, sibuk nak main kasar dan sibuk nak lengahkan permainan bila dah leading.. kadang2 elok2 permainan rancak, terus jadik tak berapa nak best.. (",)

    ReplyDelete
  8. bl nk update? :(.. ke lady salah terjah blog? ade dua blog kan? huhuhu

    ReplyDelete
  9. kau betul-betul ingin jadikan blog ni sebagai tempat tumpuan peminat kucing ker? :)

    ReplyDelete